Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Sügav kaastunne

Sõbrad militaristid. Eriti need kellega me alustasime Kaitseliidu ja Kaitseväe taastamist. Ehitasime Pärnu Kaitseliidu malevat, Pärnu kompaniid ja Kalevi pataljoni. Suure panuse nende ettevõtmiste edukusse andis tagalaülem. Siis kui Laaneots tagalaülem, vist Eenpalu kelle kohta mõned aastad hiljem krim asi algatati, saatis meile varustust ja relvastust ei olnud meie omad, Mait, Marje ja Gunnar, sellega summagi nõus. See mis kõrgemalt tuli oli varastamist soosiv süsteemitus. Eelpool nimetatud teenistujad viisid asjad niikaugele, et KV-s tagati kord ja arvestus. See, et vene sõjaväelt ülevõetud Pärnu Tammsaare kinnistul süsteemid jäid toimima ja see, et Kalevi pataljoni Jägala kinnistul infra toimis ja kord tagati, oli paljuski Maidu teene. Ma sooviks, et tänane KV-gi (vist on palju soovida) tunnustaks nende meeste tegemisi kes alustasid. Tunnustaksid vähemalt siis kui nad sellest ilmast lahkuvad.

Mait Liiv on lahkunud meie seast!

Sügav kaastunne lähedastele ja sõpradele.

72total visits,2visits today

kolonelHans • jaanuar 13, 2018


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *