Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Valitsuse otsus

2010 aasta suure lumetormi ajal kattis lumi kõik liiklusmärgid maanteedel mille peale reformierakondlik valitsus otsustas tulevikku silmas pidades tõsta kõik liiklusmärgid meetri võrra kõrgemale. Kogu see ümberkorraldus läks maksumaksjale maksma 90 miljonit krooni.

“Jumal tänatud, et see nii läks,” vastasid inimesed kui neilt küsiti kas nad on sellise raha kulutamisega nõus. “Kui valitsus oleks moodustatud keskerakonna poolt oleks kõik teed viidud meetri võrra alla poole!”

345total visits,2visits today

AnekdootLühinaljadPoliitikaValitsus

kolonelHans • märts 9, 2018


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *