Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Paradiisi väravas

Peale pikka ja rasket haigust naine sureb ja satub paradiisi väravate ette. Kuniks ta ootab Püha Peetrust piilub ta väravate vahelt sisse ja näeb, et kõik tema varemsurnud sugulased istuvad ümber laua ja naudivad hõrke sööke. Ka sugulased nägid teda, tervitasid ja kutsusid teda sisse. Naine küsib Püha Peetruselt, et kuidas ta väravatest sisse saab. „Pead tähthaaval ütlema ühe sõna“, vastab Peetrus. „Millise“, pärib naine edasi. „Ütle p-a-i“, vastab Peetrus.
Naine ütleb, saab sisse ja veedab mitu head aastat koos oma sugulastega nautides hõrke sööke ja lõbusaid meelelahutusi.
Ühel päeval palub Peetrus naist, et viimane valvaks tema eest mõnda aega väravat. Naine nõustub, istub värava ette ja valvab. Äkki näeb, et tema abikaasa läheneb mis tähendab, et tema abikaasa on surnud ja ootab sissesaamist.
Naine tervitab meest ja pärib kuidas on läinud elu peale teda.
„Ma olen elanud päris hästi peale sinu surma“, räägib mees. „Ma abiellusin selle imeilusa õega kes sinu eest haiguse ajal hoolt kandis. Siis ma võitsin loteriiga. Me saime välja kolida sellest üürikast, kus me sinuga koos kogu elu elasime ja ostsin imeilusa suure villa. Me reisisime päris palju naisega mööda maailma. Siis eile, kui ma käisin veesuuskadega sõitmas, kukkusin ja suusk kukkus mulle otse pähe. Nüüd olen ma siis siin. Kuidas ma saan paradiisi?“
Naine vaatas meest ja ütles; „Sa pead tähthaaval ütlema “Czechoslovakia” ja sa saad sisse.“

 

AnekdootMeesNaineReligioon

kolonelHans • veebruar 26, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *