Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Haigus

Mees saab neljapäeval uue töökoha ja töötab kaks päeva vapralt. Esmaspäeva hommikul helistab meistrile ja ütleb, et on haige ja ei saa tööle tulla. Teisipäeval tuleb aga välja ja töötab neli päeva kahe mehe eest. Järgmisel nädalal kordub jälle sama lugu. Firmaomanik kutsub meistri enda juurde ja küsib, et kas peaks mehe vallandama. Meister on vastu kuna mees tööl olles töötab kahe mehe eest. Teeb omanikule ettepaneku, et viimane võiks mehega rääkida.
Teisipäeva hommikul kutsub firmaomanik mehe enda juurde ja pärib, et milles on probleem. Küsib, et kas mees napsitab või tarvitab narkootikume, et esmaspäeviti tööle ei jõua.
Mees vastab; „Ma ei tarvita alkoholi ega narkootikume aga mu õemees joob igal nädalavahetusel. Kui ta joob siis ta peksab mu õde ja ma pean esmaspäeva hommikuti sealt läbi minema ja oma väikest õde lohutama. Mu õde paneb pea minu õlale ja nutab. Mina lohutan teda ja silitan. Üks viib teiseni ja lõpuks ma magan temaga.“
„Sa magad oma õega“, ehmub firmaomanik. „Sa oled haige.“
„Kurat, ma ju helistangi igal esmaspäeva hommikul ja ütlen, et olen haige“, vastab mees!

 

AnekdootMeesNaineSarkasm

kolonelHans • veebruar 26, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *