Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Kasutud asjad

Juuli jõuab õhtul peale pikka shoppamist koju ja avastab Jussi voodist kena noore näitsikuga. Maruvihasena hakkab ta oma asju pakkima ja oli juba valmis lahkuma kui Juss ta peatab ja selgitab miks see kõik juhtus.

„Kui ma koju sõitsin koju märkasin tee ääres ühte õnnetut näitsikut kes näis vaene ja kurnatud. Pakkusin talle küüti. Ta oli näljane ja tõin ta koju. Leidsin külmutuskapist praetud liha mille sa sinna olid unustanud. Andsin need talle. Tema kingade tallad olid läbi ja pealdis kulunud. Andsin talle paari sinu kingi mida sa ei kanna kuna on moest läinud. Ta külmetas ja andsin talle selle sinu kampsuni mis ma sulle kunagi ammu sünnipäevaks kinkisin. Aga sa ei kandnud seda sest selle värv ei sobinud sulle. Andsin talle ka paari sinu pükse mida sa ei kandnud kuna ei mahtunud enam nendesse. Ta oli juba lahkumas kui küsis, et kas on veel midagi mida sina enam ei kasuta. Ja nii me voodisse sattusimegi!“

Total Page Visits: 45 - Today Page Visits: 2
AbieluAnekdootSeks

kolonelHans • juuli 19, 2021


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *