Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Ühtne Eesti Suurkogu

Ühtse Eesti Suurkogu: “Eestlane murumütsiga kappab mööda karjamaad ringi nagu jaanalind. Vaatab ja vaatab, ja siis me näeme kaadri ühes nurgas poliitikut, ja siis eestlane märkab teda. Ja ei pane jooksu vaid pistab pea kuradi mulla alla nii, et tagumik jääb sinna kuradi karjamaa pinnale hulpima millest moodustub suur punane märklaud. Poliitik näeb seda, ta silmad lähevad suureks, tungivad pealuu seest välja ja paneb selle eestlase poola ajama, ja keerab talle taha täie rauaga. Ja see riist on nii suur selline kuradi platnoi riist, selline šarikutega ja šarikud hööruvad üksteisele vastu. Ja nagu Pika Hermani tornist kõlab see lipu heiskamise heli, ja sini-must-valge on tornis, ning muudkui keerab sellele eestlasele taha see poliitik. Ja siis tuleb see slogan ilusal taustal: „Siis kui sina ei tegele poliitikaga tegeleb poliitika sinuga.“ Ja siis tuleb see vastasplaan sellest eestlasest, kelle pea on seal mulla alla. Me arvame, et see on selline õudne nägu kes kannatab mulla all. Ei ole! Kaamera hakkab kukla tagant sõitma ja siis me näeme ette, et pooled silmad liiguvad nagu loeks ja siis me näeme, et eestlane loeb rahulikult Jaan Krossi „Keisrihullu“, ja on rõõmus, ja ei tegele poliitikaga.”

kolonelHans • märts 8, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *