Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

8 märts

27. augustil, 1990.a. teisel sotsialistlikul naiste konverentsil, tegi seltsimees Klara Zetkin ettepaneku asutada rahvusvaheline naistepäev. Sellel päeval pidid naised korraldama meeleavaldusi et juhtida ühiskonna tähelepanu oma probleemidele. Zetkin ja Luksemburg on ammu unustuse hõlma vajunud aga naised näe, naistepäeva ikka mäletavada. Mida tuleb küll tõdeda on see, et mehed on suutnud naised lilledega ära osta. Meeleavaldusi nad ei korralda ja isegi voodis on sellel päeval lahkemad kui muidu. Taevale tänu, et mehed nii nutikad on. Kui Zetkini moor ja Luksemburgi eit oleks oma tahtmise saanud siis … oi, oi, oi!

Aga muidu peaks meestel kõik OK olema sest maailmas pidavat kaks miljardit õnnetut naist olema nii et … head naistepäeva mehed!

http://gordonua.com/publications/Dikaya-Klara-i-Krasnaya-Roza-70258.html

 

kolonelHans • märts 9, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *