Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Pensionikindlustus

MTÜ “Pensionikindlustus” tuli turule uudse pensioni- ja sotsiaalkavaga. Jõudnud vanusesse 65 on tulevasel pensionäril võimalik hankida MTÜ-st soodsalt püstol ja kolm padrunit. Piisavalt selleks, et maha lasta mõni tähtis tegelane. Mida suurem tegelinski, seda pikem vangistus. Peale sellist jõledat tegu pannakse tulevane pensionär pikaks ajaks vangi. Kuid siia ongi koer maetud! Ta saab 3 korda päevas süüa ja tal on tasuta elamine. Ei mingit muret. Tema tervisprobleemide eest muretsetakse – ta saab uued hambad, liigesed, prillid või siseelundid. Tasuta!! Tasuta raamatud, tasuta televisioon, soe tuba ja soe vesi, jms! Ei mingit tulumaksu. Ja teate kes maksab? Ikka seesama valitsus kes nullis tema sotsiaaltoetused ja pensioni!!

AnekdootPoliitikaVanur

kolonelHans • aprill 22, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *