Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Kommikarp Vahurile

Näed Vahur mis juhtub kui sa vanemaid inimesi kuulda ei võta ja oma, või kellegi teise, jura ajad. Kallid lugejad lasevad su maapõhja nii et välk ja pauk. Nii negatiivset vastukaja pole minagi oma elu jooksul näinud ega kuulnud. Andsin oma kommentaaridega mõista ja rääkisid ka teised eakad ning kogemustega, et su lugu on ülese ehitatud poolikule tõele ja retoorikale. Oleksime jäänud mängima seda mängu, et „sina kirjutad-mina kommenteerin-sina muudad“, oleksid ehk kogu tõe teada saanud ja asja pooleli jätnud. Aga ülesanne tuleb ilmselt täita, zeitungi pind tähti täis toksida ja nime on ju vaja ka teha. Üks minu ärimehest sõber ütles mulle aegadel hämaratel, et kuulsus on kuulsus. Sina oled nüüd küll ennast kuulsaks retoorikameistriks kirjutanud. Ja sinu tahan mina kirjasõna sisse panna, oma blogis, kui aega saan. Postimehele jätan koolitusraha nõude esitamata sest nagu kõigile näha – koolitus ei andnud tulemusi. Õnnitlen kogu südamest.

KOLONEL-HANS.BLOGSPOT.COM

Kommentaar artiklile http://www.postimees.ee/?id=234226

Total Page Visits: 346 - Today Page Visits: 1

kolonelHans • märts 9, 2010


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *