Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Eesti sõdur

Talibani armee, eesotsas Osama Bin Laden’ga on oma igapühapäevasel pidulikul jalutuskäigul Nad-e-Ali piirkonnas. Äkitselt kuulevad nad künka tagant hõiget; „üks Eesti sõdur on parem kui kümme taliibi.“

Osama sai kurjaks ja saatis üksteist oma parimat võitlejat hõike allikat kõrvaldama. Võitlejad kadusid künka taha ja sealt hakkas kostma relvade tärinat. Peagi saabus vaikus ja künka tagant hõigatakse jälle; „üks Eesti sõdur on parem kui sada taliibi“.

Osama sai selle peale väga kurjaks, valis välja sada ja üks paremat võitlejat ja saatis need vaenlast hävitama. Jällegi hakkas künka tagant kostma relvade tärinat ja granaadiplahvatusi ning taas saabus vaikus. Järgnes uus hõige; „üks Eesti sõdur on parem kui tuhat taliibi“.

Osama oli raevus kui püsti kurat. Valis välja tuhat ja üks võitlejat ja saatis need vaenlast koos künkaga maatasa tegema. Hakkab kostma relvade tärinat, mürskude ja rakettide plahvatusi ning künka kohale tõuseb must suitsupilv.

Äkitselt valitses vaikus ja Osama juurde roomab üleni verine ja haavatud taliib. „Mu aulik isand. Palun ära saada enam kedagi, see on lõks. Tegelikult on seal kaks Eesti sõdurit.“

AnekdootMilitaar

kolonelHans • veebruar 25, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar