Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Suur pettumus … ajakirjanduses

Eile käisin gripivaktsiini tegemas. Õde kutsus inimesi sisse õeldes, et siin vaktsineeritakse gripi mitte covidi gripi vastu. Tulid kohe meelde ühe minu sõbra, endise RK saadiku sõnad, et eks see covid üks kangemat sorti gripp on. Mõtlesin, et panen selle FB posti aga jätsin eile tegemata.

Täna selle „tarkpea“ Heliis Raudsiku teksti lugedes, kolmedokki näinud ja välismeediat lugeva inimesena, mõtlesin nende „faktide“ üle üsna kaua. Ma pole tahtnud sellest covidist viimasel ajal midagi postitada sest hämamine käib selle ümber ja vaktsineerimine on poliitiline mitte arstide järelevalve all kuid see „faktikontroll“ ajas keema. Esimene mõte oli, et ajakirjandus pole meil vaba. Vastupidiselt sellele kuidas seda vabadust ametlikult hinnatakse. Nn „main-streami“ info kahtluse alla seadmise kohta meie meedias eriti midagi ei kohta. Kui juhuslikult mõni taoline kirjutis või saade eetrisse jõuab, tehakse see maatasa. Debati või diskussiooni tekkimist ei lubata. Eestlased on üldiselt haritud, nad märkavad seda ja siit ka siis usalduse puudumine kogu selle ajakirjanduse ja valitsuse covidi alase tegevuse vastu.

Artiklis kirjutatud nn „faktide“ vastu võiks ju uuesti üles otsida välismeedias, mitte alternatiivmeedias, avaldatud uuringud ja artiklid. Iisraeli võrdlevast uuringust, immuunsusest peale läbipõdemist või vaktsineerimist, on avaldatud artikleid päris paljudes riikides. Väide, et vaktsineeritud positiivsed nakatavad teisi vähem, ei päde. Üldistades, ükski uuring pole maailmas kinnitanud, et vaktsineeritud positiivsed levitavad viirust vähem kui vaktsineerimata positiivsed. Vist isegi Merits on ühes intervjuus õelnud, et kinnitust pole aga ta arvab nii. Samas, seda saab väita küll statistiliselt sest vaktsineeritud inimesed haigestuvad 3-4 korda harvemini kui vaktsineerimata. Artiklite järgi üldistades tundub, et paljud teadlased maailmas peavad levitajateks sümptomitega positiivseid. Olgu ta siis vaktsineeritud või vaktsineerimata. Palju meil neid on, teame haigla statistika järgi. Eile ja üleeile olid covid haiglaravi patsientidest pea 1/3 vaktsineerituid. Saab üksnes järeldada seda, et kui sul on covid vaktsineerimise tõend ja oled sümptomitega, siis on sulle kõik uksed avatud. Seda ka covidi levitamiseks.

Lõpuks. Üks ausa covid informatsiooni avaldamise eest võitlev Texase advokaat, Georgia Parker Hilton, ütles hiljuti, et ta on aru saanud miks tahetakse seda kiiret täielikku vaktsineeritust. Sest siis kaoks kontrollgrupp. Tüsistused vaktsiinidest tulevikus võib siis üks-kõik mille kaela ajada. Nojah, kusagil on sõna veel vaba. Ja kui sõna enam vaba ei ole, võtab usk üle! Usku aga meedia ja valitsuse vastu meist väga paljudel enam pole!

https://epl.delfi.ee/artikkel/94829543/perearstide-selts-teles-esinenud-perearst-levitas-valeinfot-ttu-probleemi-ei-nae

Total Page Visits: 96 - Today Page Visits: 1
Corona

kolonelHans • oktoober 12, 2021


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *