Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Eesti Kaitsevägi 104! Palju Õnne!

Vestlesime tiimiga enne Kaitseväe sünnipäeva Kaitseväe juhataja, kindralleitnant Martin Heremiga. Teemasid oli kolm. Martini poolt viimastel kuudel välja käidud ajateenistuse muutmine ja üksustesse määramata reservväelaste formeerimine maakaitseüksustesse. Ma arvan, et KVJ juttu tuleks võtta tõsiselt. Meie puhul, peale nende üksuste mis KVJ nimetas, pole meil ka palju valikuid reageerimaks ootamatustele. Ning siit ka siis KVJ mure kuidas üksuste valmisolekut tõsta. Ma arvan, et üks teema millega poliitikud peaksid ka kiiresti tegelema hakkama. Kolmas, Ukraina teema, tuleb uue klipiga.

Video avaneb pildile klikkides.

MilitaarPoliitika

kolonelHans • november 16, 2022


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *