Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Putini reiting

Putini reiting peale Krimmi anneksiooni on teinud enneolematu tõusu. Kuid Putin kahtlustab, et see on PIR firmade trikk ja rahvas võib mõelda teisiti. Maskeerib siis ennast ühel õhtul ära ja hiilib Kremlist välja rahva arvamust uurima. Läheb Hudožestvennõi kinno. Enne filmi algust ilmub ekraanile Putini pilt ja hakatakse mängima hümni. Kõik peale Putini tõusevad püsti ja hakkavad laulma. Peale hümni lõppu istuvad tagasi ja film algab. Mees Putini kõrval sikutab teda käisest ja sosistab: „Kuule sõber. Me kõik tunneme endid samamoodi kui sina aga usu mind, su elu on tulevikus palju meeldivam kui püsti tõuseksid!“

kolonelHans • märts 21, 2014


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *