Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

On aasta 2040

On aasta 2015. Obama ja Putin satuvad laevahukku kuid mõlemad pääsevad ainsatena üksikule saarele. Saarel ringi tuuseldades ja pääsemisteed otsides leiavad nad vana õlilambi. Seda puhastades käib sähvatus ja nende ette ilmub habetunud džinn. „Täidan teie ühe soovi kuid te ei lahku sellelt saarelt“, ütleb džinn. Mõtlevad ja mõtlevad ning jõuavad siis konsensusele. Soovivad džinnilt 2040 aasta maailma suurimaid päevalehti. Putin võtab Komsomolskaja Pravda, uurib seda ja hakkab naerma. „Näed siis, USA-d on tabanud jälle majanduskriis“, tähendab ta parastavalt. Obama uurib omakorda Washington Post’i ja hakkab samuti naerma. „Meil kirjutatakse, et Hiina ja Eesti piiril on jälle rahutused“, informeerib ta Putinit.

kolonelHans • märts 21, 2014


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar