Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

KOV “valimisdebatt” kilulinna TV-s

Nüüd sai siis käidud ka paljukirutud TTV-s. Valimisdebatti pidamas kui seda niimoodi üldse nimetada saab. Mingi paarkümmend minutit etteantud “neutraalsetel” teemadel küsimustele vastamist … Debatt see vist ikkagi pole. Oleks tahtnud midagi teravat, teemasid või vastaseid. Aga võta näpust. Oleks Krossgi akna taga lennanud oleks vähemalt nalja saanud aga polnud aknaidki Krossist rääkimata.
Põhja-Tallinna esinumbrid vist ei julgenud tulla ja üleüldse oli üksnes neli seltskonda esindatud. Hämmastav oli see, et keskerkondlik linnaosavanem tudeeris enne eetrit Põhja-Tallinna arengukava 2014-2018. Tal oleks pidanud see ju peas olema? Või on see kava siis tehtud üksnes linnukese pärast ning valimiste jaoks peab temagi ennast natuke harima? Et mis nad sinna ikka kokku kirjutasid? Igaltahel soovitan soojalt vaadata linnaelanikel see arengukava läbi ja teha sellest omad järeldused.

kolonelHans • veebruar 22, 2013


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *