Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Salapärane Eesti asi

Sellel nädalal olen tihti telekast kuulnud, et IRL ajab eesti asja. Keegi kurat aga ei ütle mis see salapärane Eesti asi on? Kas see on see 140 milline klaassammas mida nad nüüd ära ajama hakkavad sest selle ülalpidamine on maksumaksjale kõvaks koormaks saanud. Või ajavad nad jälle kodukulusid alla. Maamaksuga nad seda üritasid. Vaesemal rahval nad seda alla ei saanud aga rikkamal rahval küll. No Savisaare tulubaasi nad natuke said vähendada aga ega Eedi loll pole. Mittevabastatud said suurema sahmaka kaela. Teist korda proovisid ka aga siis hoopis ajasid need kodukulud üles. Või on see Eesti asi haridus? Sellega vist ka mingi jama. Muidugi jääb võimaluseks, et see Eesti asi on mehe asi mida siis naisega jagatakse, et rahvas kasvaks ja riigil oleks tulevikku? Vastake kodanikud!
Ise ma mõtlen, et kui Eesti asja ajada tuleks nagu koos ajada. Siis hakkab ehk asi kuhugi poole liikuma. See tants Talinas nüüd küll Eesti asjana ei tundu. Või äkki see ongi Eesti asi – üksteise kõri närida selleasemel, et koos edasi minna ja teineteist parandada?
ArtikkelPoliitikaValimised

kolonelHans • september 19, 2013


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *