Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Ma ei luba midagi

Kuigi tahaksin aga ei saa. Sest mis see minu lubamine maksab kui ma olen mingis kogus nii „sõltumatu“, et minust midagi ei sõltu. Või on riik kohaliku tasandi initsiatiivi ära piiranud selliselt, et sa võid külaväljakul tiritamme kasvatada, trummi mängida või ainuvõimu omada aga oma küla või linna heaks sa midagi suurt teha ei saa. Kui midagi teed, siis on see omavoli ning tulevad kurjad ametnikud kes panevad su käed isetegevuse pärast raudu. Pähklinäksid lubasid oma hiigelplagudel palju. Lubasid seda mida saab suuresti üksnes Riigikogu nimel lubada. Andsid valijaile eksitavat infot mis on reklaamiseadusega vastuolus. Aga andkem neile andeks – eks nad ajasid ka segamini, et ei kandideeri Riigikokku vaid kohalikku volikokku. Tegelikult on KOV ressursimaht ja võimalused riigi poolt kenasti kasti pandud. Nii, et isegi ainuvõim ei aita kõike teha.

Seega ma ei luba midagi! Parem on olla aus – saab vähemalt julgelt inimestele silma vaadata. Tehke minust ja EKRE-st kaalukeel. Et meie „jah“ sõnast sõltuks kas me mingi otsuse teeme või lükkame selle tagasi. Siis ma saaks juba midagi lubada. Saaksin lubada seda, et minu „jah“ sõna läheb sinna kus see inimesele on kasulikum. Ja seda, et see „jah“ ei lähe mitte partei ja aparaadi hüvanguks sest politiseerimist ja poliitilist korruptsiooni ma ei salli. Eks ole asi seegi vaesel ajal.
Aga kui te annaksite mulle ainuvõimu vot siis ma lubaksin palju. Siis ma lubaksin teile peaaegu kõike.
PoliitikaValimised

kolonelHans • september 18, 2013


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *