Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Ugala kohvik

„Siin me oleme“ pani märgi maha kuid kõik märgid on liigutatavad. Täna ilmselt ütleks nii mõnigi tallinlane, et kui Viljandisse lähme, lähme kohvikusse. Nimelt on Ugalas üks uut-sorti kohvik taasavatud. Kohalikud kutsuvad seda „Kohvikuõhtuks“ ja asub see Ugala teatri ruumes. Nagu nad ise ütlevad, jäi eelmisest kohviku hooajast jääke üle ja otsustasid need siis juuni kuu jooksul ära realiseerida.

Välja on tulnud väga huvitav mix kohvikust ja teatrist. Pole ma mingi suur teatriskäija ja uusi trende ehk ei tunne ka. Kuid nii Ühtne Eesti kui ka Kohvikuõhtu panid minu konservatiivse vaate teatrist murenema ja pudisema. Äkki peaks Masu’t tänama mis teatritele uuenduste vaimu on peale surunud? Aga soovitan kõigile soojalt seda kohvikut – te leiate mulgimaalt midagi huvitavat. Saate heita pilgu näitlejate ja lavastajate loomingulisse maailma, saate proovida kuidas on rambivalguses seista ja tagatipuks serveerivad näitlejad teile veel õhtusöögi ning kohvikõrvale laulavad Brel’i ja Vertinski loomingust laulukesi. Mis sa hing veel igatsed? Tubli töö Indrek Sammul’lt ja tubli töö kõikidelt osalenud näitlejatelt!


http://www.ugala.ee/index.php/repertuaar/477-teatrikohvik-lparimad-paladr

Total Page Visits: 296 - Today Page Visits: 2
Artikkel

kolonelHans • juuni 5, 2010


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *