Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Sundseis

Eestlane ja venelane rändavad kõrbes. Lagunenud talukohast leiavad nad kaks kotti. Ühes kotis on puuviljad, teises aga kuld ja kalliskivid. Eestlane valib endale kullakoti, venelane aga võtab puuviljad. Mõne ajapärast teevad nad puhkepeatuse. “Kuule, mängime õige laata,” teeb venelane ettepaneku ja laotab oma puuviljad liivale. Eestlasel kõht tühi, tahaks hirmsasti midagi süüa. Jääb venelase ettepanekuga nõusse. Jalutab venelase kauba vahel ringi, proovib üht ja nokib teist ning tahab lõpuks apelsini osta. “See maksab kotitäie kulda ja kalliskive,” ütleb venelane. “Kuidas?! Miks nii palju?!” protesteerib eestlane. “Noh, eks sa vaata laadal veel ringi, äkki saad kusagilt odavamalt.”

Anekdoot

kolonelHans • veebruar 25, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar