Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

1

Maksumaksja röömusta!

Peale seda kui Põhja Tallinna lasteaed “Maasikas” pea pool aastat on tühjana seisnud ja lapsevanemad on oma võsukesi tassinud muudesse linna lasteasutustesse, on lasteaed leidnud kasutuse väljaõppe kohana jõustruktuuride rohelistele mehikestele. Vähemalt ei lähe tühja maksumaksja poolt hoone elektri ja võibolla ka küttekuludeks makstavad summad.

Lasteaia tühjendamine algas juba suve lõpus. Uusi rühmasid vastu ei võetud. Sügisel koliti ära väärtuslikum inventar ning seejärel tassisid lasteaednike sugulased ja tuttavad muu mingit väärtust omava kraami minema. Novembri lõpust alates on lasteaed üsna üksiku ja tühjana seisnud. Nüüd on siis rohelised mehikesed selle avastanud ja teevad seal väljaõpet.

Ümberkaudsetel elanikel ja lindudel aga tasuks loota, et selline olukord kestab veel järgmise sügiseni. Elanikel selle pärast, et ühe hoone lammutamine kevadiste ja suviste soojade ilmadega tekitab oluliselt suurema tolmupilve kui seda oli näha Kalamaja lasteaed “Kellukese” lammutamisel. Lindudel selle pärast, et suur kõrghaljastuse rappimine mis uue lasteaia ehitusega kaasneb, võib kevadel alustades kogu pesitsusaja pekki keerata.

Rohelistele mehikestele aga, ma eeldan et nad on ikka omad, head ning edukat väljaõpet. Ma soovitan alustada väljaõpet liiklusseadusest ja liikluskorralduse vahenditest. Kasuks tuleb teadmine, et millal ja kellel on lubatud liikluskorraldusvahendeid eirata.

PT linnaosa

kolonelHans • veebruar 16, 2022


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Seaduskuulekad politseinikud | Kolonel Hans

Lisa kommentaar