Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Kas lõpuks võhm väljas?

Putinistide propagandistide suust kõlas eile õhtul midagi üllatavat – ukrainlased on ka rahvus! Vene Föderatsioon teatas täna ootamatult, et nad püüavad Ukrainaga võimalikult kiiresti rahu sõlmida. “Venemaa on huvitatud poliitiliste ja diplomaatiliste kokkulepete võimalikult kiirest saavutamisest, mis võimaldaks vaenutegevuse peatada. Läbirääkimised Moskva ja Kiievi vahel on aga Ukraina poolel endiselt külmutatud,” ütles julgeolekunõukogu sekretär Nikolai Patrušev. Vene Föderatsioonist. Tema sõnul külmutati kõnelused, väidetavalt USA ja Suurbritannia nõudmisel. Uudishimulik retoorika keset aktiivset kaasaegsete relvade Ukrainasse üleandmise protsessi.

Telegrammis liikus infot, et mingil suunal ja mingil üksusel on putinistidel suurtüki mürsud otsa saanud. Niigi on viimase 2-3 nädala jooksul liikunud päris palju väiteid, et putinistid tulistavad 50 aastat vana ja mahakantud moonaga. Kas see vastab tõele või mitte, raske õelda. Igaltahel me kõik ootame, et see ressurssidest tühjaksjooksmine juhtuks. Et käiks see krõks ära. See krõks, kus motiivitud ja sihitud russistid ei taganeks mitte varasematele positsioonidele vaid vähemalt teise ja kolmanda kaitseliini taha. Midagi Izjumist läänes ja Hersoni piirkonnas toimub ukrainlaste kasuks. Samas Severodonetski, Harkivi, Bahmuti piirkondades ja Izjumist lõunas russistid jätkuvalt pressivad. Kiire soov rahu sõlmida, mida tõenäoliselt toetavad Putleri sõbrad lääne Euroopast, paneb aga arvama, et see murdepunkt on lähedal!

Total Page Visits: 66 - Today Page Visits: 1
SõdaUkraina

kolonelHans • juuni 15, 2022


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *