Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Operatiivolukord 20. juunil

OP olukord kell 1400 Oleg Zhdanovi poolt. Dünaamika täna suur. Mõned muutused aga mitte seal kus kõige rohkem peale suruti. Ukraina kontrollib olukorda.

 

UA hinnang ru kaotustele

OPOLUKORD 20062022

 • Olukord Volõni ja Polissja piirkonnas pole oluliselt muutunud.
 • Siverski suunal hoiab vaenlane jätkuvalt kuni kolme pataljoni taktikalist rühma Lääne sõjaväeringkonna 1. tankiarmeest ja õhudessantüksuseid, et katta Vene-Ukraina piiri Brjanski ja Kurski oblastis. Brjanski oblastis paigutas vaenlane S-300V4 õhutõrjerakettide divisjoni.
 • Lisaks korraldas Venemaa agressor Sumy oblastis Seredyna-Buda küla piirkonnas suurtükiväe tulistamist.
 • Slobožanski suunas sooritas vaenlane õhurünnaku ja tulistas suurtükkidest Tymofiyivka ja Morozova Dolyna asulate piirkondades.
 • Harkivi suunal on vastase põhilised jõupingutused suunatud kaitseväe edasitungimise takistamisele Ukraina riigipiirile. Vaenlane tulistas intensiivselt Kozacha Lopani, Mali Prohody, Dementiivka, Petrivka, Verhniy Saltivi, Rubižne ja Harkivi eeslinnade asulaid.
 • Slovjanski suunas tulistas vaenlane suurtükiväe- ja raketigranaadiheitjatest Tšepili, Prõšõbi, Protopopivka, Velyka Komõsuvakha, Dibrivne, Virnopillja, Majaki, Kurulka, Bohorodychne, Mazanivka, Krasnopillja ja Dolyna piirkondades.
 • Donetski suunal suunab vaenlane jätkuvalt oma jõupingutused Siverodonetski ja Bahmuti suunale. Kasutab intensiivselt lennundust.
 • Siverodonetski suunas tulistas vaenlane suurtükiväega Lõssõtšanski, Syrotyne’i, Voronove, Borivske, Bila Hora, Ustynivka, Myrna Dolyna, Toshkivka asulaid ning andis õhurünnakuid Su-25 lennukite paaridega Myr Bilnaa Hora lähedal. Dolyna. Lahingud jätkuvad, et saavutada täielik kontroll Siverodonetski linna üle.
 • Bahmuti suunas tulistas vaenlane päeval suurtükkidest Orihhove, Zolote-3, Mõkolaivka, Berestove, Bilohorivka, Jakovlivka, Pokrovske, Klynove, Zaitseve ja New Yorgi piirkondades. Vaenlane andis õhulöögi Jakovlivka lähedal ja raketirünnakuid Travneve, Dolomitne, Zaitseve ja New Yorgi lähedal.
 • Lõmani, Avdiivka, Kurakhivi, Novopavlivi ja Zaporižžja suunal püüab see takistada meie vägede üksuste ümberrühmitamist. See tulistas erineva kaliibriga suurtükiväe Kalinove, Ocheretyne, Berdychi, Želanne, Tonenke, Sieverne, Orlivka, Semenivka, Vesele, Avdiivka, Netaylove, Vodiane, Opytne, Pervomaiske, Pisky, Krasnohorivka, Mariinka, Novomykhaylvka, Shebhaylko, Shebhaylko, Shebhayla, piirkondades. Velyka Novosilka, Vremivka, Olhivske, Zelene Pole, Novopil, Temyrivka, Poltavka, Malynivka, Chervone, Zaliznychne, Huliaipilske, Novodanylivka, Orikhiv ja Kamyanske.
 • Lymani suunal andis vaenlane õhurünnaku kahe Su-25 lennukiga Pryshybi küla lähedal ja raketilöögi Mayaki küla lähedal.
 • Avdiivka suunas tabas vaenlane Su-25 lennukeid Ševtšenko ja Vuhledari piirkonnas.
 • Lõuna-Bugi suunal koondab vaenlane oma jõupingutused okupeeritud piiride hoidmisele ja meie vägede edasiliikumise takistamisele. See ei võtnud aktiivseid tegevusi. Ta sooritas suurtükirünnakuid Tšervonõi Jari, Murahhivka, Kalynivka, Zelenyi Hai, Kvitneve, Poljana, Chervona Dolyna, Shyroke, Blahodatne, Zorya ja Lupareve piirkondades.
 • Mustal ja Aasovi merel on vastase mereväegrupi põhirõhk tsiviillaevanduse blokeerimisel Musta mere loodeosas. 5 merel asuvat tiibrakettide kandjat hoitakse valmis raketirünnakuteks Ukraina territooriumil asuvatele objektidele.
Total Page Visits: 108 - Today Page Visits: 2
SõdaUkraina

kolonelHans • juuni 20, 2022


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *