Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Nr 4624

Itaalia F-16 piloot patrullib Liibüa kohal lennukeelu tsoonis kui äkki märkab, et temast vasakul lendab vaip millel istub mees kuulipildujaga. Vaatab paremale, sealgi lendab vaip millel istub mees kuulipildujaga. Kiirendab siis järsult, teeb lennukiga tagurpidi salto ning asetub oma lennukiga lendavate vaipade taha ja tulistab mõlemad vaibad alla. Lõpuks maandub lennukikandjal “Giuseppe Garibaldi”. “Sina lollpea”, kirub kapten. “Me nägime radarilt mida sa tegid ja nüüd oleme kõik kõrini pasas!”

“Mida te sellega mõtlete”, pärib piloot. “Ma ju lasin mõlemad vaibad alla?”

“Me teame seda”, vastab kapten. “Aga need olid meie koalitsioonipartneri Araabia Liiga vaibad!”

AnekdootPoliitika

kolonelHans • märts 22, 2023


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar