Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Tõestus

Ekstsentriline filosoofiaõpetaja tegi üliõpilastele testi – tõstis tooli keset lauda ja andis ülesande; “Tunni aja jooksul, kasutades kõike mida te semestri jooksul olete õppinud, tõestage, et seda tooli pole olemas”. Kõik kukkusid kirjutama pikki põhjendusi. Üksnes üks tudeng kirjutas kaks sõna, andis töö ära ja lahkus. Nädala pärast olid tööd hinnatud ja A sai ainult see üks. Teised uudistasid, et mida ta oli kirjutanud? Paljud olid tunniga 20 lehekülge kokku kribanud kuid läbi kukkunud. Üliõpilane näitas oma tööd. Seal oli kirjas küsimus; “Milline tool?”

 

Anekdoot

kolonelHans • märts 27, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *