Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Maadlus

Kristjan Palusalu sai kirja, et ta on kvalifitseerunud Berliini olümpiamängudel osalemiseks. Sõidavad siis treeneriga mängudele ja ena imet, Palusalu muudkui võidab. Lõpuks läheb kokku Nyströmi’ga kuldmedali pärast.

Treener hoiatab enne matši: „Nyströmi’i kuulsaim võte on „Gordoni sõlm“. Mitte kellelgi pole veel õnnestunud selle haardest pääseda!“ Maadlus algas ja Palusalul läheb üsna hästi. Treener juba rõõmustab kui äkki Nyströmi teeb oma kuulsa võtte ja Palusalu on Gordoni sõlmes. Treener kitkub ahastusest karvu ja sekundid hakkavad tiksuma. Neljandal sekundil on Palusalu äkki püsti ja heidab Nyströmi ringist välja ning võidab kuldmedali.

„Kuidas sa seda tegid“, pärib treener Palusalult. „Kellelgi pole see ju varem õnnestunud!“

„No ta sai mind sellesse võttesse jah“, seletab Palusalu. „Mu käed olid seotud, jalad tolknesid üle pea ja selg valutas suurest paindest. Ma avasin oma silmad ja nägin, et mu näo ees ripnesid kaks karvast ja nahkset kotikest. … Sa ilmselt ei kujutad ettegi millist jõudu annab sulle see, kui sa oma munasid hammustad!“

 

Anekdoot

kolonelHans • aprill 27, 2015


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *