Kolonel Hans

George Orwell on ütelnud, et nalja eesmärk ei ole alavääristada inimest vaid tuletada inimesele meelde, et ta on juba alavääristatud!

Tingimused

Ärimees läheb esinduslikku restorani õhtustama. Eelrooga oodates vaatab uurivalt ringi ja märkab väga atraktiivset ning ihaldusväärset näitsikut saali teisel poolel üksinda lauas. Kutsub siis kelneri ja tellib daami lauda parima veini mis restoranil on pakkuda. Kelner toimetab veini koos komplimentidega daami lauda. Daam vaatab külmalt veini, ei uurigi kes talle selle pudeli saatis, kirjutab kirjakese ja laseb selle kelneril pudeli saatjale toimetada.

Ärimees loeb paberilt: “Selleks, et ma seda veini aksepteeriks peab saatjal olema Mercedes garaažis, miljon eurot pangaarvel ja seitse tolli püksis!”

Ärimees muutub pahaseks, küsib kelnerilt paberi ja pliiatsi ning kirjutab daamile vastuseks: “Mul on garaažis Mercedes, Porche ja BMV. Mul on pangaarvel 20 miljonit. Kuid ühe naise pärast ei hakka ma püksist kolme tolli maha lõikama. Seega saada vein tagasi!”

AnekdootMeesNaine

kolonelHans • aprill 10, 2016


Previous Post

Next Post

Lisa kommentaar

Your email address will not be published / Required fields are marked *